Becali, furibund, se implică în conflictul VAR: "Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreţi să ne stăpâniţi!"

Becali, furibund, se implică în conflictul VAR:

Patronul FCSB, Gigi Becali, acuză Federaţia Română de Fotbal pentru blocajul apărut în implementarea arbitrajului video în Liga 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conflictul dintre Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă pe tema introducerii VAR în România a fost comentat în stiilul caracteristic de şeful liderului din Liga 1, Gigi Becali. Afaceristul a criticat în teremeni duri FRF, for pe care îl consideră responsabil de amânarea implementării proiectului. 
 
"Federaţia are arbitrii, da? Îţi trebuie un minim de inteligenţă să înţelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii şi să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noştri?! Dă-ne, bă, CCA şi le facem noi pe toate!", a spus Becali pentru gsp.ro.
 
Patronul FCSB consideră că grupările din Liga 1 sunt dezavantajate de cluburile mai mici, către care FRF direcţionează prea mulţi bani. "Ar trebui să fim uniţi toţi conducătorii din Liga 1 şi să spunem: «Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreţi să ne stăpâniţi!». Ei dau banii la cluburile mici, pentru voturi. Asta îi interesează. De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni. Dar parca niciodată chiar aşa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deşi nici nu el era extraordinar, te înţelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îţi zic să taci din gură ca unui sclav", a mai declarat latifundiarul din Pipera pentru sursa citată.
 
Citeşte şi 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările