Becali se făleşte că ar fi refuzat 13 milioane pentru Octavian Popescu! Ce sumă visează să încaseze pentru jucător

Becali se făleşte că ar fi refuzat 13 milioane pentru Octavian Popescu! Ce sumă visează să încaseze pentru jucător

Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB, susţine că gruparea bucureşteană are o ofertă imensă pentru fotbalistul de 18 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă condamnarea la închisoare primită în Dosarul transferurilor a venit la pachet şi cu interdicţia de a mai intermedia vânzarea de fotbalişti până în 2022, Ioan Becali continuă să se comporte ca un impresar de jucători. 
 
Cei doi ani şi şase luni staţi după gratii, dintr-o pedeapsa de şase ani şi patru luni, nu au alterat definitv influenţa şi relaţiile lui Ioan Becali în lumea fotbalului. Drept dovadă, fostul puşcăriaş a reuşit şi cele mai răsunătoare transferuri din ultimii ani, cele ale lui Man (12 milioane) şi Mihăilă (8.5 miloane) la Parma. 
 
Potrivit lui Ioan Becali, şi alţi jucători din Liga 1 pot fi vânduţi pe sume importante şi a dat exemplu lui Ocatvian Popescu, unul dintre cei mai mediatizaţi tineri fotbalişti români, pe numele căruia susţine că ar fi venit o ofertă de 13 milioane de euro. "Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire e la Steaua (n.r. FCSB). Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari! I-au şi reuşit până acum şi sper să îi reuşească şi cu PopescuAm avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30. Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid", a declarat Ioan Becali pentru Antena Sport.
 
Conform patronului grupării FCSB, Gigi Becali, Juventus Torino este clubul interesat de Octavian Popescu, fotbalist cu 4 goluri şi 8 pase decisive în primul său sezon în Liga 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările