Andreescu a redevenit jucătoare de tenis după 190 de zile: Cum a arătat la revenirea pe teren VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Andreescu a revenit după o a doua perioadă de absenţă. În 2020, ea n-a jucat niciun meci în circuit
Bianca Andreescu a revenit după o a doua perioadă de absenţă. În 2020, ea n-a jucat niciun meci în circuit

Bianca Andreescu (Canada, 21 de ani) era, cândva, a 4-a jucătoare a lumii. Astăzi, toate cifrele ei sunt demne de o fostă sportivă de performanţă. Din fericire pentru iubitorii tenisului însă, „Bibi“ încă n-a depus armele.

A apărut un trend ciudat în tenisul feminin! Jucătoare de succes, de 20 şi ceva de ani, dispar din circuit pentru a se apuca de...scris cărţi pentru copii! Bianca Andreescu a făcut fix aşa, după cum Adevărul a scris aici, urmând să-şi lanseze primul volum la data de 31 mai. Apoi, Ashleigh Barty (Australia, 25 de ani) s-a lăsat de tenis, pe când era pe locul 1 WTA şi apoi, la scurt timp, a anunţat că şi ea va scrie cărţi pentru cei mici!

Dacă Barty a fost pierdută deja de tenis, în schimb, sunt speranţe pentru recuperarea lui Andreescu. Care, marţi seară, a revenit pe teren, în turul I de la Stuttgart, după... 190 de zile fără niciun meci în circuitul feminin! Andreescu jucase ultima dată, la Indian Wells, la 11 octombrie 2021. Apoi, a anunţat că va sări peste prima parte a sezonului 2022, deoarece are nevoie de o refacere mentală.

Vestea bună e că această perioadă prelungită de pauză n-a afectat decât clasamentul sportivei din Canada. Ea a căzut până pe locul 121 în lume, însă tenisul nu l-a uitat! Tocmai de aceea, revenirea ei în circuit a produs o victorie categorică, 7-6, 6-3, cu nemţoaica Julie Niemeier (22 de ani, 108 WTA).

În turul II însă, Andreescu va avea o misiune foarte grea. Pentru că va da de Aryna Sabalenka (Belarus, 23 de ani, 4 WTA), fără cărţi scrise pentru cei mici până acum, însă cu 15 meciuri în acest sezon dintre care 7 câştigate. 

VEZI IMAGINI DE LA REVENIREA LUI ANDREESCU PE TEREN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite