Amenzi de peste 26.000 de lei după incidentele de la meciul dintre Rapid şi FCSB. Lupte între suporteri şi jandarmi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Jandarmii au dat amenzi de 26.230 de lei, după incidentele de la meciul dintre Rapid şi FCSB, de la Arena Naţională. Printre cei sancţionaţi se află organizatorul evenimentului - clubul FCSB - şi firma de pază.

„În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în acest moment, 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.230 de lei. De asemenea, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru cinci fapte de natură penală, fiind predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei. În continuare, se vor efectua verificări pentru identificarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun”, a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Meciul a fost întrerupt în minutul 3, după ce galeriile ambelor echipe au aruncat petarde şi fumigene pe teren, iar scandalul a luat amploare. 

Fanii FCSB au provocat galeriile Rapidului, s-au bătut între ei, iar rapidiştii s-au bătut după şi cu jandarmii. Unul dintre suporterii fiind la un pas să cadă peste balustrada de la nivelul 3 al stadionului.

De asemenea, au existat incidente şi înainte de partidă. Forţele de ordine au găsit într-o maşină mai multe materiale pirotehnice, un pistol de tip airsoft şi un spray lacrimogen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite