Aihan Omer este noul selecţioner al naţionalei de handbal masculin

Aihan Omer este noul selecţioner al naţionalei de handbal masculin

Aihan Omer, un antrenor cu experienţă în Liga Naţională

După plecarea lui Christian Gaudin de la naţională, oficialii Federaţiei Române de Hanbdal au găsit repede un selecţioner în persoana tehnicianului Aihan Omer.

România şi-a găsit selecţioner după despărţirea de francezul Christian Gaudin, plecat la HSV Hamburg. Tricolorii vor fi pregătiţi de acum înainte de Aihan Omer, ultima oară antrenor la HC Dunărea Călăraşi. Obiectivul lui Omer este de a califica România la Campionatul Mondial din 2017, informează digisport.ro.

Omer a mai avut două mandate de selecţioner în trecut (1994-2003 şi 2007-2009), reuşind, după 15 ani de pauză, să califice naţionala la un Campionat Mondial (2009). Noul selecţioner a semnat un contract valabil până în anul 2017.

România, cu Christian Gaudin pe bancă, a ratat în vară calificarea la Campionatul Mondial din 2015, pierzând ambele manşe ale barajului cu Suedia. De altfel, ultimul turneu final la care a fost prezentă România este Campionatul Mondial din 2011.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările