Adio, Halep: A căzut singurul eveniment care o aducea pe Simona în faţa fanilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a jucat ultimul meci competitiv în circuitul feminin în luna februarie, atunci când a câştigat trofeul la Dubai
Simona Halep a jucat ultimul meci competitiv în circuitul feminin în luna februarie, atunci când a câştigat trofeul la Dubai

2020 un an compromis pentru evenimente publice şi confirmarea în acest sens vine, periodic, prin anunţuri făcute de organizatori.

Simona Halep a câştigat în 2016 BRD Bucharest Open, turneu pe zgură, de categoria International, la care a venit doar de dragul suporterilor ei de acasă.

Apoi însă, constănţeanca a sărit peste fiecare ediţie a întrecerii, deoarece ea era programată complet aiurea, între sezonul de iarbă şi cel de hard! În plus, „Simo“ era prea bine cotată pentru o competiţie atât de mică. În aceste condiţii, faptul că, începând din 2019, Halep a început să joace meciuri demonstrative în cadrul Sports Festival, la Cluj, a fost o veste excelentă pentru fanii ei din ţară. Aceştia aşteptau şi ediţia din acest an în care ar fi trebuit să aibă loc şi un meci de fotbal, care să marcheze retragerea lui Adrian Mutu din activitate. La această partidă îşi confirmaseră prezenţa vedete precum Fabio şi Paolo Cannavaro, Sebastien Frey, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso şi Allesandro Del Piero.

Sports Festival 2020 era programat pentru perioada 11 iunie - 14 iunie, la Cluj, însă, din păcate, tocmai a fost anulat, anunţul fiind făcut printr-un comunicat de presă trimis către instituţiile media.

Ce scrie în comunicatul organizatorilor?

Dragi jurnalişti,

Cea de-a 3-a ediţie Sports Festival se reprogramează pe iunie 2021. Situaţia creată de această pandemie şi directivele date de autorităţi ne determină să spunem time out pentru un an.

Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, naţional şi mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menţine mental şi fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Ştim doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzaţia de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor şi golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros şi de podiumul împărţit cu prietenii. Ştim că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experienţă!

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeaşi perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ţinem cont şi de calendarele jucătorilor şi datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil.

Fanii care au bilete şi vouchere vor primi un email cu informaţii detaliate pentru ei, regăsite şi aici.

Salutăm eforturile tuturor celor care trec prin acest time out forţat, fani, sportivi, industrii diverse. O să fie bine!

Ne vom juca din nou ÎMPREUNĂ ❤

VEZI MESAJUL SIMONEI HALEP DUPĂ ANULAREA EVENIMENTULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite