A murit Marius Ancuţa, unul dintre comentatorii Eurosport care au făcut snookerul cunoscut românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A murit Marius Ancuţa, comentatorul EuroSport specializat în snooker. Ancuţa era şi medic stamotolog şi avea un club de biliard şi snooker în Bucureşti.

A murit Marius Ancuţa, omul care, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul EuroSport. Ar fi împlinit 51 de ani pe 1 august. Ancuţa a fost şi announcer la gala de la Bucureşti care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog. A fost căsătorit cu vedeta de televiziune şi radio Raluca Moianu.

Vestea tristă a fost împărtăşită de EuroSport România pe Facebook. 

„În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă.

Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter!“ - Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. 

Marius Ancuţa - foto dreapta, alături de Mark Williams şi Ronnie OSullivan, doi campioni mondiali în snooker

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite