Îndemnul lui Ţiriac către FRF: “Ar trebui să scuturaţi clasa politică, să asculte, dacă bateţi cu pumnul în masă”

Îndemnul lui Ţiriac către FRF: “Ar trebui să scuturaţi clasa politică, să asculte, dacă bateţi cu pumnul în masă”

Ion Ţiriac şi Răzvan Burleanu (în centru)

Federaţia Română de Fotbal şi Ţiriac Auto au parafat un parteneriat, care se întinde pe patru ani, colaborarea având o componentă financiară cât şi una de suport logistic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri Ion Ţiriac s-a declarat unul dintre cei mai mari chibiţi ai echipei naţionale, dar a precizat încă o dată că se va ţine deoparte de investiţiile în fotbal, pentru că nu se pricepe. "Nu am primit atâtea cuvinte de laudă în ultimii 20 de ani. Vă mulţumesc, dar nu ştiu dacă le merit. Eu am spus mereu că mă ţin departe să investesc în fotbal pentru că nu mă pricep, deşi am fost unul dintre cei mai mari chibiţi ai echipei naţionale de fotbal a României. Amalgamul ăsta care se numeşte fotbal trebuie să-l acceptăm aşa cum este. Pentru această raţiune eu sunt aici doar spectator. Eu cred totuşi că sunteţi singura federaţie puternică şi ar trebui să scuturaţi clasa politică, să asculte, dacă bateţi cu pumnul în masă. Dispărem cu sportul complet şi este şi vina noastră pentru că nu am semănat nimic în ultima vreme", a afirmat Ion Ţiriac, citat de Mediafax. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările