Zeci de persoane dorm pe scarile Politiei din Miercurea-Ciuc pentru a obtine pasapoarte

Zeci de persoane dorm pe scarile Serviciului de Pasapoarte Harghita si alte cateva sute se imbulzesc la singurul ghiseu din Miercurea-Ciuc unde se fac pasapoarte, astfel ca lucratorii acestui serviciu

Zeci de persoane dorm pe scarile Serviciului de Pasapoarte Harghita si alte cateva sute se imbulzesc la singurul ghiseu din Miercurea-Ciuc unde se fac pasapoarte, astfel ca lucratorii acestui serviciu nu mai pot face fata solicitarilor zilnice, transmite corespondentul Mediafax. Seful Serviciului de Evidenta a Persoanei din Harghita, col. Ilie Mohora, a declarat, vineri, ca aglomeratia de la ghiseul Serviciului pasapoarte este urmare a faptului ca exista un singur flux tehnologic de confectionare a acestora, flux care poate procesa doar 50-60 de documente pe zi. Pentru rezolvarea tuturor cererilor, cei cinci lucratori ai Serviciului de Pasapoarte din Miercurea-Ciuc sunt ajutati de angajati ai altor birouri. In prezent, la Serviciul de pasapoarte sunt in lucru peste 1.200 de cereri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările