Reacţia Polizu, după ce un medic a spus că împărtăşania ucide coronavirusul

Reacţia Polizu, după ce un medic a spus că împărtăşania ucide coronavirusul

Spitalul Polizu se delimitează de afirmaţiile medicului Carmen Florescu FOTO Arhivă

Conducerea Spitalului Polizu din Capitală a precizat vineri că se delimitează complet de punctul de vedere exprimat de medicul Carmen Rădulescu pe Facebook, unde a spus că împărtăşania„e cel mai bun medicament împotriva oricărei boli”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Polizu din Bucureşti se delimitează complet de afirmaţiile exprimate de medicul Carmen Rădulescu pe Facebook privind faptul că cei care se opun împărtăşaniei în plină epidemie de COVID-19 sunt răspunzători pentru situaţia de faţă.
 

„Instituţia noastră respectă în totalitate libertatea de conştiinţă a tuturor cetăţenilor, indiferent că sunt angajaţi ai instituţiei sau pacienţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Ştefănescu, pentru Adevărul.  Acesta a precizat că protocoalele şi procedurile de prevenţie, asepsie şi antisepsie trebuie respectate fără niciun fel de derogare, indiferent de contextul sau circumstanţele evenimentului analizat.

„Fiecare cetăţean are libertatea deplină de a hotărî ce e mai bine pentru propria persoană, inclusiv prin acordarea sau neacordarea consimţământului informat pentru asistenţă medicală, atat timp cat deciziile sale nu pun în pericol sănătatea celor din jur. Ne delimităm ferm de afirmaţiile făcute de doamna doctor Carmen Radulescu, care nu constituie poziţia oficială a Spitalului Polizu”, se arată în dreptul la replică.

Un medic de la Spitalul Polizu susţinea joi, pe Facebook că împărtăşania ucide noul coronavirus. „Nu pot să cred că există oameni nechibzuiţi care pot spune că Trupul şi Sângele Mantuitorului ne pot îmbolnăvi. Sunt medic şi nu sunt de acord cu asemenea Inepţii! Împărtăşania este cel mai bun medicament împotriva oricărei boli şi un balsam pentru suflet”, a răspuns medicul Carmen Rădulescu, de la Spitalul Polizu.
 
Aceasta spunea că împărtăşania  a vindecat nenumăraţi bolnavi aflaţi pe patul de moarte şi copii născuţi prematur care abia mai respirau „.De multe ori i-a readus la viaţa.Am văzut cu ochii mei asemenea minuni”, a mai scris aceasta.
 
Totodată, medicul spune că cei care acuză procedeul de împărtăşanie şi cer ca acesta să fie anulat în această perioadă, pentru a minimiza riscul de contaminare cu noul coronavirus, sunt răspunzători pentru ce se întâmplă în ţară. „Ruşine pentru cei care judecă aşa, rusine pentru cei care Îl hulesc pe Dumnezeu. Ei ne-au dus în situaţia în care suntem acum şi tot n-au învăţat nimic. Mulţumim părinte pentru cuvintele frumoase! Sper ca Dumnezeu să-şi întoarcă din nou faţa către noi pentru că suntem mulţi care Îl iubim şi Îl rugăm să ne salveze de virusul ucigaş. Împartasania îl omoară , păcat ca nu ştiu mulţi asta. Acum ne va lipsi, dar ne va rămâne rugăciunea. Ea este salvatoare, iar voi cei care împroşcaţi cu noroi  sunteti răspunzători de nenorocirea noastră! Treziti-va măcar acum!Doamne Iartă-ne şi ocroteşte-ne!”, a încheiat cadrul medical. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: