Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie: Nicio vitamină, niciun spray sau alte pastile nu pot preveni COVID-19. Singura soluţie este vaccinarea

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie: Nicio vitamină, niciun spray sau alte pastile nu pot preveni COVID-19. Singura soluţie este vaccinarea

Sandra Alexiu: Singura soluţie de a nu o face sau de a face forme uşoare este vaccinarea Foto: Pixabay

Asociaţia Medicilor de Familie atrage atenţia asupra consumului de medicamente în exces şi administrarea lor incorectă ca metodă de prevenţie a noului coronavirusului. Sandra Alexiu, preşedintele  Asocieţiei recomandă vaccinarea anti-COVID ca singură soluţie pentru a nu ne îmbolnăvi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am văzut că circulă nişte zeci de liste cu medicamente, cu nişte doze uriaşe. Personal, am avut o pacientă care a venit să o tratez pentru că a primit de la salvare un tartament cu antibiotice. Doze duble pe zece zile, pur şi simplu a venit cocoşată de dureri de stomac pentru că nu tolera medicamentele şi care nu aveau nicio legătura cu boala în sine” a declarat Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie, potrivit Digi 24.

Ea atrage atenţia că vaccinarea anti-COVID este singura soluţie pentru a preveni infectarea.
 
„Nu putem să luăm medicamente decât la recomandarea medicului. Nicio vitamină, niciun spray dat în nas, nicio spălătură, sau alte pastile nu pot preveni această boală. Singura soluţie de a nu o face sau de a face forme uşoare este vaccinarea. În rest tot ceea ce circulă nu este adecvat” explică medicul.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, sâmbătă, că peste 59.319 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 31.896 cu prima doză. Alte 20.538 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările