Preot îndrăgit pe reţelele sociale, mesaj pentru Marcel Vela: „Cine nu are urechi de auzit să nu audă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul Constantin Necula Imagine: Facebook
Preotul Constantin Necula Imagine: Facebook

Părintele Constantin Necula a avut o intervenţie la finalul sesiunii săptămânale de întrebări şi răspunsuri a ministrului Vela, de joi seara, mulţumindu-i pentru omenie şi pentru că a fost alături de Biserică în situaţii foarte grele. „Cine nu are urechi de auzit să nu audă”, a spus preotul, parafrazând un citat biblic.

„Vă mulţumesc pentru omenie pentru că aţi fost alături de biserică în situaţii foarte  grele şi cine nu are urechi de auzit să nu audă. Îmi doresc foarte mult să refacem împreună frontul comun spiritual şi  de echilibru duhovnicesc al unei ţări  extrem de rănită, cu pandemia urii, care este mai grea  decât pandemia cealaltă. Cred că mesajul este limpede”, a declarat părintele Necula.

 El a afirmat că şi-ar dori foarte mult ca „România să beneficieze de oameni de caracter, de oameni care să stea, prin rezistenţa caracterului, în faţa  valului de provocare inerentă  unei ţări, într-o lume a provocărilor”.

„Mă rog să treacă valul cât mai departe de ţară şi să rezistăm pe un ţărm de linişte. Tare mult ar avea nevoie ţara de un oftat de odihnă, într-o lume cu prea multă ură”, a conchis preotul Constantin Necula.

Ministrul Marcel Vela a fost cel care a încheiat un controversat acord cu Patriarhia, angajaţii MAI urmând să fie implicaţi în distribuirea Luminii Sfinte în noaptea de Înviere. Acordul a fostr apoi modificat, la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis şi pe fondul criticilor venite din mediul politic, dar şi din partea societăţii civile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite