Moş Crăciun, salvat de medici după ce a fost infectat cu COVID-19 | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video Facebook Ro Vaccinare - Gabriel Chiriloiu
Foto: Captură video Facebook Ro Vaccinare - Gabriel Chiriloiu

Reprezentanţii campaniei oficiale de vaccinare antiCovid au publicat, duminică, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare povestea lui „Moş Crăciun” care s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

„De ascultat! Povestea lui „Moş Crăciun”. Cum l-au salvat medicii de la Spitalul Militar Central pe Moş Crăciun de COVID-19.  S-a vaccinat cu AstraZeneca, a făcut COVID după câteva zile de la doza 1, s-a vindecat, a făcut rapelul, iar luna aceasta a făcut şi doza de rapel (booster) la Institutul Marius Nasta.”, este mesajul publicat, duminică, pe pagina Ro Vaccinare.

Mesajul se încheie cu sfatul lui „Moş Crăciun”- "Ascultaţi de medici!"

„Anul trecut pe vremea asta ne rugam să se inventeze acel vaccin care să ne salveze”, începe Moş Crăciun să povestească.

Moşul spune că în martie s-a vaccinat cu AstraZeneca, iar după zece zile a avut simptome de COVID. Ulterior a fost testat pozitiv.

„Am făcut un vaccin AstraZeneca, care spuneau oamenii că îţi produce tot felul de boli, că te ucide că şi aşa mai departe. Am vorbit cu prietenii mei doctorii de la Spitalul Militar Central şi am întrebat, oameni buni, cum este, şi au zis, Moşule, ai încredere în noi, dacă faci vaccinul, te protejezi”, a spus Moşul.

 VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite