Ministerul Apărării Naţionale organizează de Ziua Armatei Române un maraton de vaccinare: „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”.

Ministerul Apărării Naţionale organizează de Ziua Armatei Române un maraton de vaccinare: „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”.

Foto Inquam Photos/George Călin

Ministerul Apărării Naţionale organizează, luni şi marţi, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare. Acesta se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19, arată MApN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând de luni, ora 8,00, până marţi, ora 20,00, în centrele de vaccinare care funcţionează la:

  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Iacob Czihac" din Iaşi
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca
  • Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" din Constanţa
  • Spitalul Clinic de Urgenţă Militar "Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova
  • Spitalul Militar de Urgenţă "Regina Maria" din Braşov
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Victor Popescu" din Timişoara.

Luni dimineaţă s-a încheiat şi maratonul vaccinării de la Bucureşti, unde mai mult de 30.000 de persoane s-au imunizat împotriva virusului. 

În acelaşi timp, la nivel naţional, peste 365.000 de români s-au imunizat în ultimele trei zile, dintre care 70% cu prima doză.
 
Valeriu Ghoerghiţă a mulţumit românilor şi a precizat că va „creşte progresiv capacitatea de vaccinare în toată ţara.” El a „propus ca până la finalul acestui an să organizăm, la fiecare sfârşit de săptămână, un astfel de maraton de vaccinare în Bucureşti” şi lansează provocarea şi pentru toate marile oraşe din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările