Emil Boc: "Ponta e un biet procuror comunist"

Emil Boc:

Premierul Emil Boc

Liderul PDL, premierul Emil Boc a declarat, joi, că ameninţările cu bătaia lansate de vicepreşedintele PSD Victor Ponta denotă că acesta este "un biet procuror comunist", care se limitează la a face ceea ce a făcut toată viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Domnul Ponta, un biet procuror comunist. Aşa ştie să facă, asta a făcut toată viaţa", a răspuns Boc solicitării jurnaliştilor de a comenta afirmaţiile vicepreşedintelui PSD.

Întrebat în continuare de presă cum comentează faptul că Dan Nica regretă acum că l-a oprit pe Ponta, premierul a răspuns: "Too late!".

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta le-a spus, marţi, colegilor din PSD Argeş că, în momentul ieşirii partidului de la guvernare, primul gând a fost acela de a-l lua la bătaie pe Emil Boc, preşedintele PDL. "Am vrut să îl bat pe Emil Boc şi nu m-a lăsat Dan Nica. Şi, pe 1 octombrie, mi-a zis: «Victore, de ce nu te-oi fi lăsat ?» Şi acum regret, dar poate mai am ocazia", a spus Ponta, citat de presa locală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările