DJ Internullo şi DJ Ball, arestaţi de poliţiştii de la antidrog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Ball, care lucra în clubul Kudos din Constanţa, i-a oferit droguri spre vânzare chiar unui poliţist sub acoperire. Un alt DJ al aceluiaşi club, Internullo, a fost găsit cu 3 grame de

DJ Ball, care lucra în clubul Kudos din Constanţa, i-a oferit droguri spre vânzare chiar unui poliţist sub acoperire. Un alt DJ al aceluiaşi club, Internullo, a fost găsit cu 3 grame de cocaină asupra lui. Acesta a declarat că drogurile erau pentru consum propriu şi s-a ales doar cu dosar de deţinere de stupefiante.

În minivacanţa de 1 Mai, poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au capturat mai mulţi traficanţi şi consumatori de droguri, veniţi pe litoral special pentru astfel de "distracţii". În săptămâna dintre Paşte şi 4 mai au fost efectuate opt acţiuni de control împreună cu ofiţeri de la Direcţia Generală de Combatere a Criminalităţii Organizate şi jandarmi, în cluburi din Mamaia, Vama Veche, Costineşti, Eforie Nord şi Sud.

Au fost depistaţi 17 consumatori şi doi traficanţi, s-au efetuat 50 de percheziţii corporale şi s-au întocmit şase dosare pentru trafic şi deţinere de droguri. Potrivit subcomisarului Aurelian Pavel, şeful BCCO Constanţa, captura poliţiştilor a constat în 20 de grame de haşiş, 40 de pastile de Ecstasy, 6 grame de canabis, 3 grame de cocaină, 1.000 lei şi 260 de euro, bani care fusesră obţinuţi din vânzarea drogurilor.

Pentru trafic de droguri, DJ Ball, pe numele real Cătălin Elvin Mironeasa, 33 de ani, se poate alege cu până la 15 ani de închisoare. Internullo (Rosario Luca Internullo), 35 de ani, cetăţean italian, riscă maxim 5 ani după gratii pentru deţinere de stupefiante.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite