Cum se poate traversa o localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă. Modelul adeverinţei de angajator

Cum se poate traversa o localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă. Modelul adeverinţei de angajator

FOTO Mediafax

Pentru a traversa o localitate carantinată care se află în drumul spre locul de muncă, este nevoie de o adeverinţă de la angajator, cu menţiunea că este interzisă staţionarea în zona izolată de autorităţi, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Ştiri pe aceeaşi temă

Cineva care nu domiciliază într-o localitate aflată în carantină şi doreşte să traverseze o altă localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă trebuie să prezinte forţelor de ordine o adeverinţă de la angajator.
 
Potrivit GCS, în fiecare ordin de carantină al unei localităţi există o normă care se referă la tranzitarea localităţii, fiind interzisă oprirea în localitate. De asemenea, în adeverinţa de angajator trebuie stabilite căile de circulaţie pentru tranzit.
 
Modelul adeverinţei de la angajator care poate fi folosit este cel din perioada stării de urgenţă.
 
Măsura se aplică şi în cazul celor care vor să tranziteze localităţile carantinate din jurul Bucureştiului pentru a ajunge la muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările