CTP, despre Vlad Voiculescu: Eu nu mai văd decât eforturi din partea domniei sale de a face cât mai mult rău împrejur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP: Spuneam că domnul Voiculescu nu este prost, este pe cât de inteligent, pe atât de perfid.Foto: Arhivă
CTP: Spuneam că domnul Voiculescu nu este prost, este pe cât de inteligent, pe atât de perfid.Foto: Arhivă

Cristian Tudor Popescu a spus, la Digi 24, că declaraţiile făcute de Vlad Voiculescu precum că numărul real al morţilor de COVID este mai mare, alimentează teoriile conspiraţiei. Iar în ceea ce priveşte intenţiile, jurnalistul spune vede doar „efortul” fostului ministru al Sănătăţii „de a face cât mai mult rău împrejur”.

„Sunt mii de morţi pe care îi ascund ăştia din cifre, aşa ne-a spus domnul Voiculescu. A spus nu este exclus să fie mii de morţi în plus. Din ce a spus domnul Voiculescu, şi anume că se ascund morţi, rezultă ca transmisie în opinia publică ideea că au dreptate cei care au zbierat în faţa spitalelor asasinilor pentru că rezultă clar, toată lumea îşi dă seama acum, medicii omoară oameni în spitale şi ăştia îi ascund din cifre. Acele dihănii care i-au strigat medicului Andrei Moldovan, înseamnă că au dreptate, potrivit domnului Vlad Voiculescu”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Reacţia lui vine după ce fostul ministru al Sănătăţii a sugerat că numărul deceselor provocate de COVID-19 este mult mai mare în realitate, fără a oferi mai multe detalii. 

„Am spus despre domnul Voiculescu că este un politicar prost, dar un om cu intenţii bune. Retrag ambele calificări. Pentru că domnul Voiculescu nu este prost, iar, în ceea ce priveşte intenţiile, eu nu mai văd decât eforturi din partea domniei sale de a face cât mai mult rău împrejur, după ce a fost scos din funcţia de ministru. Această declaraţie a domniei sale care nu se bazează pe niciun fel de suport, nu îşi asumă nicio cifră şi spune că nu am documentat, nu o să folosesc cifre. Spuneam că domnul Voiculescu nu este prost, este pe cât de inteligent, pe atât de perfid. Această exprimare nu este exclus să fie mii de morţi în plus, este făcută în aşa fel încât să spună: am spus că erau, am spus că nu este exclus”, a mai comentat jurnalistul. 

Cristian Tudor Popescu a spus că aceste declaraţii lovesc în „credibilitatea şi aşa extrem de şubrezită a autorităţilor şi instituţiilor din România”.

 „Cum poţi ca persoană responsabilă cum poţi să faci această declaraţie publică înainte să existe vreo confirmare? Oamenii acum pot să nu mai aibă nicio încredere în cifre, mai ales într-o perioadă în care circulă tot felul de teorii, conspiraţii şi manipulări ordinare împotriva vaccinării, împotriva măştii, este un infern. În aceste condiţii vine domnul Voiculescu, imediat după ce a fost dat afară, vine şi ne comunică acest lucru, fără a argumenta cu dovezi. Problema este că loveşte în credibilitatea şi aşa extrem de şubrezită a autorităţilor şi instituţiilor din România. Oamenii pot să intre într-o stare de nesiguranţă”, a mai precizat jurnalistul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite