CTP, despre declaraţia lui Klaus Iohannis: „Ne anunţă că mâine va lua măsuri, reuşind sa enerveze oamenii, nimic altceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP a afirmat totodată că preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, care a făcut câteva declaraţii anti-vaccin, ar trebui să fie reţinutFoto: Arhivă
CTP a afirmat totodată că preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, care a făcut câteva declaraţii anti-vaccin, ar trebui să fie reţinutFoto: Arhivă

Cristian Tudor Popescu a criticat, marţi seara, la Europa FM, declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis despre care spune că doar va enerva oamenii, pentru că „întâlnirea cu factorii de raspundere trebuia să aibă loc deja”.

„Este o întrebare foarte bună cui se adresează, probabil prompterului. Domnul Iohannis nu a apărut în această seară să ne spună, aşa cum aştepta o ţară întregă, ce măsuri s-au luat. Întâlnirea cu factorii de raspundere trebuia să aibă loc deja. Domnul Iohannis mănâncă zile. Pentru el, o zi în care mai mor sute de oameni nu contează. Ne anunţă în această seară că mâine va lua măsuri, reuşind sa enerveze oamenii, nimic altceva”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM

Preşedintele Klaus Iohannis declarat marţi seara că va convoca miercuri o şedinţă pentru a discuta cu responsabilii în gestionarea pandemiei despre instituirea unor noi măsuri restrictive, în contextul în care situaţia pandemică din România este îngrijorătoare. Şeful statului a afirmat că ţara noastră se confruntă cu „o dramă naţională de proporţii teribile”.

CTP a afirmat totodată că situaţia actuală este o „tomografie” a societăţii.

„Tuturor puţin le-a păsat de prostime, dar acum se vede ca la o tomografie. Această pandemie arată România cu comorbidităţi. Să nu credeţi că interesează pe cineva că a mai murit un om”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CTP a afirmat totodată că preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, care a făcut câteva declaraţii anti-vaccin, ar trebui să fie reţinut şi cercetat penal pentru „propagandă antivaccinistă”.

„Pe individul de la Constanţa, care este arhiepiscop, episcopul de la Giurgiu… nu credeţi că ar trebui să se aplice cineva această lege, să fie reţinuţi şi cercetaţi penal când fac această propagandă anti-vaccinistă?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite