Aprobarea vaccinării copiilor sub 16 ani, aşteptată din partea UE. Ministrul Sănătăţii:  „Voi fi printre primii care va merge cu copilul la vaccinare”

Aprobarea vaccinării copiilor sub 16 ani, aşteptată din partea UE. Ministrul Sănătăţii:  „Voi fi printre primii care va merge cu copilul la vaccinare”

Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă afirmă că nu este nevoie de „curaj” pentru ca o persoană să se vaccineze, ea precizând că aşteaptă ca vaccinul să fie aprobat la nivel european şi pentru tinerii cu vârste sub 16 ani, pentru a-şi imuniza fiica.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fiica mea, dimineaţă, m-a întrebat ea când se vaccinează, aşa că aşteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului şi la nivelul Uniunii Europene şi pentru persoanele mai tinere de 16 ani şi cred că voi printre primii care va merge cu copilul care este eligibil la vaccinare”, a declarat, sâmbătă după-amiază, ministrul Sănătăţii, în timpul unei vizite la centrul drive thru deschis la Oradea. 
 
Ioana Mihăilă, de profesie medic, a afirmat că nu este nevoie de „curaj” pentru ca o persoană să se vaccineze, arătând că este importantă puterea exemplului. 
 
„Vreau ca aşa cum eu, care mă simt liniştită după vaccinare, acelaşi lucru să-l simtă şi fiica mea şi copiii mei şi colegii lor de clasă şi persoanele cu care vin în contact”, a adăugat ministrul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările