Andreea Moldovan, prima reacţie după demiterea de la Ministerul Sănătăţii: Mă întorc să lucrez la spital

Andreea Moldovan, prima reacţie după demiterea de la Ministerul Sănătăţii: Mă întorc să lucrez la spital

Au fost demişi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi secretarul de stat Andreea Moldovan FOTO Inquam Photos

Andreea Moldovan, demisă, miercuri, de premierul Florin Cîţu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, spune că se va întoarce la spitalul la care lucra ca medic infecţionist.

Ştiri pe aceeaşi temă

„(Decizia premierului Florin Cîţu) este o decizie pe care trebuie cu toţii să o respectăm", a spus Moldovan, la ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii, conform Agerpres.

„Mă întorc la spital, da", a afirmat ea, întrebată dacă se va întoarce să lucreze în spital, fără a face alte comentarii. 
 
Reamintim că premierul l-a demis astăzi şi pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
 
Medicul Andreea Moldovan a fost prima numire oficială în echipa lui Vlad Voiculescu, de când acesta a preluat conducerea Ministerului Sănătăţii. Ea a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în 5 ianuarie.
 
Înainte de numirea la Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan a fost medic primar de boli infecţioase şi medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Începând de anul trecut, ea a fost şi director medical al spitalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările