Noi reguli pentru organizarea de nunţi, botezuri şi evenimente private. A fost modificat numărul maxim admis de invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desfăşurarea nunţilor şi botezurilor în spaţii deschise fără limită de participanţi Foto: Arhivă
Desfăşurarea nunţilor şi botezurilor în spaţii deschise fără limită de participanţi Foto: Arhivă

Guvernul a modificat din nou numărul maxim admis de invitaţi la nunţi şi la botezuri. Astfel, organizarea de evenimente private este permisă cu participarea unui număr nelimitat de persoane în spaţii deschise, dacă participanţii sunt testaţi sau vaccinaţi, potrivIt noii Hotărâri adoptate miercuri de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care intră în vigoare începând cu 12 iunie.

Potrivit Hotărârii se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional,pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.06.2021 fiind propusă şi unele modificări privind măsurile adoptate pentru gestionarea situaţiei create de pandemia de SARS-COV-2.

Astfel  a fost propusă creşterea numărului de participanţi la nunţi şi botezuri până la 200 în spaţiile închise, dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală şi se asigură o suprafaţă de minim 2 mp pentru fiecare persoană. 

Desfăşurarea nunţilor şi botezurilor în spaţii deschise fără limită de participanţi, dacă se asigură o suprafaţă de minim 2 mp pentru fiecare persoană şi toţi participanţii sunt vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală.

 „În exterior poate fi număr de persoane nelimitat daca sunt vaccinate, testate sau trecute prin boala, iar in interior până la 200 în condiţiile respective. Dacă participanţii nu sunt testaţi sau vaccinaţi, răman 50 in interior si 70 afară”, a precizat şi secretarul de stat Raed Arafat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite