Ziua şi trădarea. Încă un lider de filială întoarce armele şi trece în tabăra premierului: Omul care a construit o echipă formidabilă e Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vetuţa Stănescu a trecut şi ea în echipa Cîţu. FOTO Facebook Vetuţa Stănescu
Vetuţa Stănescu a trecut şi ea în echipa Cîţu. FOTO Facebook Vetuţa Stănescu

Preşedinta PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu, a anunţat că nu-l mai susţine pe Ludovic Orban, ci trece alături de premierul Florin Cîţu, cel care a reuşit să construiască o „echipă formidabilă”.

În filialal Hunedoar, iniţial trecuseră alte persoane din conducere în echipa Cîţu, cel mai cunoscut nume fiind cel al secretarului de stat Lucian Heiuş. Nu s-a lăsat mai prejos nici şefa organizaţiei judeţene, care a anunţat şi ea că merge alături de premier, deşi în luna mai era printre susţinătorii lui Orban.

„Este extrem de dificil să alegi între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. Îi cunosc foarte bine pe amândoi, le ştiu capacitatea de muncă, loialitatea fată de oameni, dorinţa de inovare şi reformă, patriotismul de care dau dovadă şi perspectivele fiecăruia dintre ei. Dar, fiind o persoană cu mult simţ al responsabilităţii, consider că un politician trebuie să facă alegeri şi să le însuşească, până la capăt. Asumarea deciziei este foarte importantă pentru traiectoria omului politic. Cred cu tărie că România are nevoie de schimbări fundamentale, la nivelul modului în care se face politică, la nivelul administraţiei centrale, practic este nevoie de o reformă totală. Omul care a reuşit să construiască o formidabilă echipă în jurul său şi în jurul acestui deziderat este Florin Cîţu”, a anunţat Vetuţa Stănescu. 

Prin întoarcerea armelor, Vetuţa Stănescu intră în lunga listă de preşedinţi de filială care mai întâi au anunţat public sprijinul pentru Ludovic Orban, apoi l-au trădat. În această listă mai sunt Costel Şoptică (PNL Botoşani), Mircea Fechet (PNL Bacău), Gabriel Avramescu (PNL Buzău), Liviu Voiculescu (PNL Olt).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite