VIDEO Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporţii: a uitat cum îl cheamă pe premierul Estoniei în conferinţa de presă comună. „Jüri...“

VIDEO Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporţii: a uitat cum îl cheamă pe premierul Estoniei în conferinţa de presă comună. „Jüri...“

Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

În plină conferinţă de presă cu premierul Estoniei, Viorica Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-şi în primă fază doar prenumele. Cei doi premieri au suţinut sâmbătă o conferinţă comună de presă la Constanţa, cu ocazia primului zbor direct între Estonia şi România. Dăncilă şi Ratas au ajuns împreună la Constanţa venind din Estonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferinţa comună, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziţie de Guvern.

Nu a fost singura gafă. Drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greşit în sala de conferinţe din Constanţa. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. 

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, sâmbătă, o întrevedere cu preşedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, în cadrul vizitei oficiale la Tallinn. Guvernul a publicat imagini fără sonor de la întrevedere, aşa cum a procedat şi după întâlnirea dintre Vorica Dăncilă şi Papa Francisc.

citeste totul despre: