Vasile Dîncu: Preşedintele Iohannis mai degrabă ne-a ajutat decât ne-a încurcat în campania pentru parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Dîncu, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. FOTO Arhivă
Vasile Dîncu, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. FOTO Arhivă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, susţine că atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis din campania pentru parlamentare, de atacare sistematică a social-democraţilor, mai degrabă i-a ajutat decât i-a încurcat pe cei din PSD.

„Klaus Iohannis s-a comportat neconstituţional în campania electorală. A simţit că are un partid slab, mesajul a fost un pic politizat faţă de PSD. A dat mereu vina pe PSD, dar prin aceasta repetiţie considerăm ca preşedintele mai degrabă ne-a ajutat decât ne-a încurcat”, a declarat Vasile Dîncu, într-un interviu pentru Insider Politic de la Prima TV. 

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a subliniat faptul că formaţiunea din care face parte nici nu s-a gândit la suspendarea lui Klaus Iohannis, după atitudinea acestuia după alegeri. „Preşedintele, în primul mandat, a fost constituţional, dar pentru acest lucru (n.r. - de forţare a Cosntituţiei) nu trebuie să ne angrenăm în ceva (n.r. - suspendare). Mai întâi trebuie să ne reorganizăm ca partid”, a completat Vasile Dîncu. 

De altfel, liderul PSD a precizat faptul că partidul e în proces de reconstrucţie.  „Noi vrem să lucrăm la un plan de reconstrucţie a României. Noi trebuie să aducem oameni noi. Am adus medici importanţi, profesori. Vreau să refacem ceea ce a fost resursa umană a partidului din trecut”, a conchis Vasile Dîncu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite