Vadim, la DIICOT pentru "România Mare" şi "Tricolorul"

Vadim, la DIICOT pentru

Corneliu Vadim Tudor. Foto: Dorin Constanda

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat, miercuri, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organzată şi Terorism pentru "a-şi preciza capătul de cerere" cu privire la atacul informatic asupra publicaţiei Tricolorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un delegat al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor a depus la 14 ianuarie o plângere la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) privind hackeri ce "atacă" site-urile publicaţiilor sale, "Tricolorul" şi "România Mare".

Vadim declara, în 11 ianuarie, după audierea sa la Parchetul ICCJ în scandalul legat de evacuarea PRM din actualul sediu (în care a fost deferit justiţiei-n.r.), că site-ul ziarului "Tricolorul" nu mai poate fi accesat de "trei zile şi trei nopţi", acuzând un presupus "atac informatic".

"Un atac informatic fără precedent defăşoară STS-ul lui Marcel Opriş împotriva Ziarului Tricolorul, de trei zile şi trei nopţi. Serverul nostru este în Luxemburg", declara liderul PRM.

Plângerea a fost înregistrată la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organzată şi Terorism, din cadrul Parchetului ICCJ.

Citeşte şi: Vadim, flegme pentru «maimuţe»: "Cine eşti tu, fă, proasto?"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările