USR PLUS boicotează şedinţa de Guvern. Barna: Convocăm şedinţa coaliţiei, care va stabili cum vom proceda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş şi Dan Barna, 1 sep 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin
Dacian Cioloş şi Dan Barna, 1 sep 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Reprezentanţii USR PLUS în Guvern nu vor participa la şedinţa programată pentru miercuri seara. Dan Barna a anunţat că mâine va exista o întâlnire a coaliţiei în care se va stabili cum va funcţiona parteneriatul în continuare, în contextul crizei generată de OUG Anghel Saligny

"Am decis să nu participăm în această seară la şedinţa de guvern şi să convocăm maine dimineaţă, la ora 10, şedinţa coaliţiei. În acest context, şedinţa de mâine va fi cea care defineşte cum vom proceda în continuare", a declarat Dan Barna.

Afirmaţiile vin în contextul în care şedinţa de guvern a fost suspendată ca urmare a introducerii pe ordinea de zi suplimentară a proiectului de dezvoltare locală Anghel Saligny, fapt ce a determinat nemulţumirea USR PLUS. Discuţiile au fost reprogramate pentru ora 19.00, însă din cauza neînţelegerilor liderii USR PLUS vor amânarea dezbaterilor.

"Un program precum PNDL3 trebuie adoptat în urma acordului coalitiei", a precizat Barna,

"Dacă decide să ţină şedinţa de guvern fără USR PLUS, asta înseamnă că ţine o şedinţă cu participare a două partide din coalitie, nu cred că poate să o facă", a spus Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite