Teodorovici, întrebat câţi bani a dat pe pantofii Louis Vuitton: I-am primit cadou de la o echipă de fete din Republica Moldova, înalte aşa, la 1,80

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO  Facebook, Anti Mafia
FOTO  Facebook, Anti Mafia

Întrebat despre preţul pantofilor sport Louis Vuitton purtaţi la mitingul PSD de la Braşov, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că nu ştie, deoarece i-ar fi primit cadou „de la o echipă de fete din Republica Moldova”.

„Nu pot să vă spun cât am dat pe ei. Nu ştiu, pentru că i-am primit cadou. De la o echipă de fete din Republica Moldova. Înalte aşa, la 1.80...”, a răspuns Eugen Teodorovici, citat de Economica.net, fiind întrebat despre costul pantofilor.

Răspunsul vine în contextul în care duminica trecută, ministrul Finanţelor a fost prezent la un miting PSD la Braşov cu o pereche de pantofi „Run Away” ce valorează cât două salarii minime pe economie.

Pantofii sport „Run Away” de la Louis Vuitton, costă, la reprezentanţă, nu mai puţin de 670 de euro, echivalentul a mai mult de 3.200 de lei, adică 2-3 salarii minime nete pe economie sau 2 salarii medii nete pe economie în domeniile mai prost plătite.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite