Teodorovici, atac la Cîţu: „Nu-i prost el, nici cei care-l ţin în funcţie. Noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”

Teodorovici, atac la Cîţu: „Nu-i prost el, nici cei care-l ţin în funcţie. Noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”

FOTO: Facebook/ Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, îl critică pe premierul Florin Cîţu spunând că „nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie. Noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”.

„Vorba românului … «este prost dar e prostul nostru» Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie … NOI suntem proşti că acceptăm astfel de «fantastici» (trebuie modificată definiţia din DEX-ul limbii române)‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook, sâmbătă.

Disputele verbale dintre Florin Cîţu şi Eugen Orlando Teodorovici datează de pe vremea când cel din urmă era ministrul Finanţelor. În calitate de senator şi expert în economie şi finanţe, Cîţu a criticat frecvent multe dintre deciziile fostului ministru din guvernul PSD. 
 
În martie 2019, Eugen Teodorovici, la acel moment titular al portofoliului Finanţelor Publice, l-a insultat, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, pe Florin Cîţu, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost". PNL a cerut atunci demiterea lui Eugen Teodorovici, catalogând drept „atacuri suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat” ieşirile acestuia şi acuzându-l pe Teodorovici de golănie şi obrăznicie”. 
 
Jumătate de an mai târziu, după ce guvernul PSD a căzut prin moţiune de cenzură. Eugen Teodorovici a fost extrem de critic la audierea din Parlament a lui Florin Cîţu, înainte ca acesta să primească portofoliul Finanţelor Publice. „Nu poţi să vorbeşti cinci minute liber? Ca ministru de Finanţe?”, i-a strigat Teodorovici lui Cîţu, imediat ce acesta a terminat de prezentat planul pentru minister. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările