Surse: Vot de blam pentru tabără Barna-Ghinea în Bucureşti. Candidaţii susţinuţi de şefii USR au pierdut pe linie alegerile la Sectoare

Surse: Vot de blam
pentru tabără Barna-Ghinea în Bucureşti. Candidaţii susţinuţi de şefii USR au
pierdut pe linie alegerile la Sectoare

Dan Barna şi Cristian Ghinea nu reuşesc să se impună în filiala Bucureşti

Candidaţii susţinuţi de tandemul Dan Barna – Cristian Ghinea au pierdut alegerile pentru şefia filialelor USR Sector 3, Sector 4 şi Sector 5, susţin surse politice pentru Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai usturătoare înfrângere a fost în filiala Sector 3, din care face parte europarlamentarul Cristian Ghinea, unul dintre susţinătorii lui Dan Barna. „La Sectorul 3, Ghinea şi omul său de încredere, consilierul local Liviu Mălureanu, nu au avut curaj să-şi asume o candidatură, aşa că l-au aruncat în cursă pe „iepurele“ Alexandru Moglan, care a pierdut în faţa lui Bogdan Stroe“, susţin surse din organizaţia Bucureşti pentru „Adevărul“.

La Sectorul 4 a fost  un vot pentru revocarea preşedintelui de filială, Marius Gheorghe, însă încercarea de destituire a picat. Marius Gheorghe a obţinut un scor confortabil, în timp ce Tudor Pop, unul dintre apropiaţii lui Cristian Ghinea, a strâns doar o mână de voturi, susţin sursele citate.

Şefia Sectorului 5 a fost adjudecată de Alexandru Surcel, care a învins-o pe Daniela Timoficiuc, aflată tot în tabăra Ghinea.

Congresul pentru alegerea preşedintelui USR urmază să aibă loc pe 13 iulie, la Bucureşti.Favorit pleacă Dan Barna, care ar putea fi singurul candidat la şefia partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: