Surse: PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei. Ce spune Bădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD Bucureşti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, informează Mediafax, citând surse din conducerea organizaţiei.

„Este propunerea conducerii PSD Bucureşti. Îi vom retrage sprijinul în mod obligatoriu, îl vom înlocui din din funcţie şi-l vom exclude din partid pe Bădulescu. Organizaţiile de sector, cu excepţia organizaţiei din Sectorul 3, ne-au cerut acest lucru”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PSD Bucureşti. Potrivit surselor citate, lui Aurelian Bădulescu i se reproşează declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, în special la adresa  preşedintelui şi a secretarului general, adică Liviu Dragnea, respectiv Codrin Ştefănescu.

În replică, Aurelian Bădulescu spune că documentul nu e asumat de conducerea PSD Bucureşti. „Până la acest moment, organizaţia de Bucureşti nu a confirmat acest document. De aceea cred că ne şi pripim şi tot încearcă punerea lui în discuţie, dar deocamdată nu şi-l însuşesc, nu are dată, nu e semnat. Trebuie să fie şi asumat să producă efecte”, a declarat, pentru Mediafax, Aurelian Bădulescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite