Surse: Dan Barna refuză să preia interimatul la Sănătate. Premierul Florin Cîţu, dispus să se ocupe el temporar de portofoliu

Surse: Dan Barna refuză să preia interimatul la Sănătate. Premierul Florin Cîţu, dispus să se ocupe el temporar de portofoliu

FOTO Inquam Photos / George Călin

Vicepremierul Dan Barna i-a anunţat pe colegii din USR şi PLUS, în şedinţa de urgenţă convocată în urma demiterii lui Vlad Voiculescu,  că nu vrea să preia interimatul la Sănătate, susţin surse politice pentru „Adevărul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Surse politice din echipa premierului Florin Cîţu susţin că şeful Guvernului e dispus să preia interimatul dacă Dan Barna sau USR-PLUS nu să facă acest lucru..

***

Vicepremierul Dan Barna s-a răzgândit în ceea ce priveşte interimatul la Sănătate. Dacă la întâlnirea cu premierul Florin Cîţu, Dan Barna ar fi acceptat, acum situaţia a cunoscut o schimbare la 180 de grade, susţin surse politice pentru „Adevărul”.

În şedinţa de urgenţă a USR-PLUS, Dan Barna i-a anunţat pe colegi că nu este de acord să preia interimatul la Sănătate. 

Conducerile USR şi PLUS au intrat într-o şedinţă de urgenţă pentru a stabili dacă ies sau nu de la guvernare după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările