Oficial. Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei. „Nu e firesc ca într-o bătălie generalul să stea la birou. E nevoie de oameni cu experienţă, cu greutate”

Oficial. Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei. „Nu e firesc ca într-o bătălie generalul să stea la birou. E nevoie de oameni cu experienţă, cu greutate”

Călin Popescu Tăriceanu intră în lupta pentru Capitală, spre deosebire de colegul Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că va candida la alegerile din septembrie pentru funcţia de primar general, fiind de părere că e datoria unui „general” să fie alături de „soldaţi pe câmpul de luptă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Călin Popescu-Tăriceanu: Candidez la Primăria Capitalei. PNL nu mai e liberal. Celălalt candidat: Firea. De 30 de ani Bucureşti are un profil liberal şi are nevoie de un primar liberal. Trecem printr-o perioadă grea generată de epidemia de coronavirus. E nevoie de oameni cu experienţă, cu greutate. Mă consider în situaţia de  a avea o responsabilitate faţă de organizaţiile ALDE din ţară. Nu e firesc ca într-o bătălie generalul să stea la birou. E nevoie să fie alături de soldaţi
 
***
Tăriceanu şi-ar fi dorit o alianţă cu PSD, din cauza scorului mic în sondaj care îi periclitează trecerea pragului electoral. Alianţa ar fi picat din cauza opoziţiei lui Dan Voiculescu, potrivit G4Media. Omul de afaceri nu a dorit să împartă eventuale candidaturi cu partidul lui Tăriceanu.
 
Potrivit sursei citate, candidatura lui Tăriceanu a fost validată de forurile statutare. Tăriceanu va susţine astăzi, începând cu ora 12:00, o conferinţă de presă extraordinară, la sediul ALDE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: