Surse: Fără anticipate. PNL merge cu mandatul de a-şi asuma guvernarea. Cine ar susţine un Guvern condus de Orban

Surse: Fără anticipate. PNL merge cu mandatul de a-şi asuma guvernarea. Cine ar susţine un Guvern condus de Orban

Raluca Turcan şi Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Conducerea PNL a luat decizia de a merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier şi pregătiţi să-şi asume conducerea, în condiţiile în care nu există un consens al partidelor politice privind alegerile anticipate, potrivit unor surse politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban i-a anunţat pe cei prezenţi la şedinţa conducerii PNL că nu se ajunge la un consens politic în ceea ce priveşte anticipate, aşa că PNL merge la Cotroceni cu mandatul de a-şi asuma guvernarea, au precizat pentru Adevărul surse participante la şedinţă. „Nu se cade de comun acord privind anticipatele. Ne asumăm guvernarea”, le-a precizat Orban celor prezenţi.
 
Potrivit unor surse politice, PNL se bazează pe sprijinul UDMR pentru formarea unui Guvern, iar în cazul variantei Ludovic Orban premier, ar conta şi pe sprijinul ALDE, partid care în discuţiile purtate le-au spus acest lucru. Dintre formaţiunile de Opoziţie, pretenţii privind locuri în viitorul Guvern ar avea PMP, care ar susţine o guvernare liberală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: