Sighiartău: „Trebuie anulate restricţiile impuse din cauza pandemiei. Cât de curând”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Robert Sighiartău, vicepreşedintele PNL, susţine că restricţiile impuse de autorităţi pentru combaterea pandemiei trebuie să fie anulate „cât de curând posibil”, motivând că ţara noastră a „depăşit momentele critice”.

Robert Sighiartău este de părere că România trebuie să renunţe la restricţii, pentru că momentele critice au fost depăşite. Vicepreşedintele PNL îşi motivează poziţia spunând că deja mai multe ţări europene au renunţat la măsurile restrictive, iar fiecare individ ar trebui să aibă de ales între a purta mască sau nu. 

„Trebuie anulate restricţiile impuse din cauza pandemiei. Şi asta cât de curând posibil. România a depăşit momentele critice. La fel şi Europa. Deja mai multe ţări au renunţat la măsurile restrictive şi reintră în normalitate. 

Pandemia se va sfârşi, spun tot mai mulţi specialişti. Responsabilitatea trebuie să fie una individuală (cine mai vrea să poarte mască, să poarte

image

). Incă sunt domenii de activitate care sunt afectate economic din cauza restricţiilor. Prioritatea nr. 1 trebuie să fie susţinerea celor care aduc bani la bugetul statului”, a scris Sighiartău, miercuri, pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite