Sârbu: Senatorul PSD Dan Tătaru şi-a anunţat intenţia de a trece la formaţiunea lui Geoană

Sârbu: Senatorul PSD Dan Tătaru şi-a anunţat intenţia de a trece la formaţiunea lui Geoană

Senatorul PSD Ilies Sârbu FOTO Adevărul

Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat, vineri, la Sinaia, că senatorul social-democrat Dan Tătaru, din Bacău, şi-a anunţat intenţia de a trece la formaţiunea anunţată de Mircea Geoană, acesta neparticipând la reuniunea grupurilor PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Noi avem zece senatori în plus faţă de ce avem nevoie, cvorumul la Senat fiind de 84. Din cei zece, am înţeles că un coleg de-al nostru şi-a anunţat intenţia - nici nu a participat la întâlnirea grupurilor - să treacă sau, mă rog, să se înscrie în formaţiunea domnului Geoană. Unul singur, deocamdată. E vorba de Dan Tătaru, de la Bacău", a spus Ilie Sârbu.

Duminică este anunţată lansarea Grupului de Initiaţivă pentru Noul Proiect Social Democrat. Potrivit unui anunţ de presă, la lansare vor participa Mircea Geoană şi colegii senatori şi deputaţi din Grupul de Iniţiaţivă, precum şi reprezentaţi din mediile civice şi socio-profesionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările