PSD cheamă oamenii la Bucureşti pentru mitingul de susţinere a familiei tradiţionale. Mâncarea şi transportul sunt asigurate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD a început deja să cheme oamenii, din teritorii la Bucureşti, pentru mitingul de susţinere a familiei tradiţionale. Deşi au oscilat între 19 şi 26 mai, întâlnirea ar fi rămas pe 26, în ultimul weekend al acestei luni, au relatat surse politice pentru Adevărul. Pe reţelele de socializare circulă deja mesajele trasnsmise de organizaţiile locale PSD, potrivit cărora oamenii sunt anunţaţi că „drumul şi mâncarea” vor fi asigurate de partid.

Partidul Social Democrat a început deja să anunţe oamenii din teritoriu despre mitingul de susţinere a familiei tradiţionale care ar urma să aibă loc pe 26 mai, la Bucureşti, potrivit unor surse politice. Astfel, pe reţelele de socializare, au fost făcute publice mesaje de la reprezentanţii organizaţiilor locale prin care aceştia au cerut confirmarea prezenţei şi au asigurat că mâncarea şi transportul vor fi suportate de partid.

Imagine indisponibilă

În cadrul întâlnirilor dintre liderii PSD, data mitingului a oscilat între 19 mai şi 26 mai, însă aceasta din urmă a fost preferată, fiind totodată suprapusă cu weekendul prelungit oferit de stat pentru sărbătoarea religioasă de Rusalii. Astfel, participanţii la miting ar avea suficient timp să se odihnească duminică pe 27, dar şi luni pe 28, când ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a decis să ofere liber bugetarilor.

Liderul PSD Liviu Dragnea anunţa la jumătatea lunii aprilie că PSD va organiza un miting de amploare pentru susţinerea familiei tradiţionale.

„Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect“, a declarat Dragnea, deşi nu era niciun echivoc pe acest subiect. PSD a susţinut încă de la început referendumul pentru familia tradiţională, iar în plen toţi aleşii social-democraţi au votat pentru redefinirea familiei în Constituţie ca „uniunea dintre un bărbat şi o femeie“. Singurul partid  care s-a opus referendumului.

Potrivit ultimelor declaraţii ale deputatului PSD FLorin Iordache, referendumul pentru modificarea constituţiei ar urma să aibă loc pe 10 iunie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite