Primarul PSD din comuna ieşeană Dobrovăţ: Cătălin Ivan e membru în organizaţia noastră, fiind validat şi de conducerea filialei judeţene

Primarul PSD din comuna ieşeană Dobrovăţ: Cătălin Ivan e membru în organizaţia noastră, fiind validat şi de conducerea filialei judeţene

Catalin Ivan FOTO Eduard Enea

Primarul PSD din localitatea ieşeană Dobrovăţ, Cătălin Martinuş, susţine că europarlamentarul PSD Cătălin Ivan figurează ca membru în organizaţia din comuna sa şi că acest lucru a fost validat şi de conducerea filialei judeţene, contrazicându-l pe Liviu Dragnea, care a declarat, miercuri, că Ivan nu este membru PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Cătălin Martinuş a declarat pentru News.ro că europarlamentarul Cătălin Ivan s-a transferat în urmă cu doi ani la PSD Dobrovăţ de la organizaţia sectorului 1 al Capitalei, iar decizia a fost validată de către conducerea flialei judeţene PSD Iaşi, în noiembrie anul trecut.

"Cătălin Ivan este membru la noi la Dobrovăţ. Mai mult, în campania electorală de anul trecut de la parlamentare, în luna noiembrie, într-o şedinţă a conducerii filialei judeţene s-a discutat despre acest lucru. Îmi amintesc pentru că eram în sală. Liderul de atunci al PSD Iaşi Mihai Chirica i-a mulţumit lui Ivan pentru implicarea în campanie şi a propus validarea sa ca membru de către organizaţia judeţeană. S-a votat în unanimitate, nu s-a opus nimeni. Deci domnul Ivan este membru PSD cu acte în regulă”, a afirmat primarul PSD de la Dobrovăţ, Cătălin Martinuş.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că europarlamentarul Cătălin Ivan nu poate fi exclus din partid deoarece nu mai este "de mult” membru al formaţiunii, fiind exclus ”de ceva vreme” de organizaţia PSD Sector 1.

Şi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a susţinut că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este de un an membru al partidului.

În replică, europarlamentarul Cătălin Ivan a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un printscreen cu o postare a lui Liviu Dragnea din urmă cu trei luni în care liderul PSD distribuia un clip video în care europarlamentarul transmitea mesajul PSD "Îndrăzneşte să crezi în România!".

Ivan a mai scris că va reveni "cu informaţii complete, la rece, fără patimă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările