Preşedintele Comisiei de apărare din Cameră, susţinător declarat al fostului şef al Jandarmeriei. „Un veritabil patriot şi profesionist“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Căprar, deputat PSD. FOTO Arhivă PSD
Dorel Căprar, deputat PSD. FOTO Arhivă PSD

Preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, Dorel Căprar, nu s-a ferit să-şi arate sprijinul pentru Jandarmerie, acesta declarându-se inclusiv susţinător al fostului şef al instituţiei, Sebastian Cucoş.

Potrivit realitatea.net, în mesajul postat pe 16 august, Dorel Căprar, preşedintele Comisiei de apărare din Cameră, era convins de nevinovăţia lui Sebastian Cucoş. 

„Colonelul Gheorghe-Sebastian Cucoş a declarat, având o mână pe drapelul ţării şi o alta pe o icoană, că jandarmii care au intervenit în Piaţa Victoriei şi-au făcut datoria, iar cei vinovaţi de comiterea violenţelor vor fi investigaţi de instituţiile statului. « Nu am făcut decât să-mi iubesc ţara şi Drapelul pe care am jurat. Şi-mi păstrez jurământul: să cred în Dumnezeu şi în camarazii mei». Declaraţia sa i-a făcut pe jandarmi să ridice din nou capul sus şi să fie mândri de uniforma pe care o poartă. Îl susţin şi eu pe Colonelul Cucoş, un veritabil patriot şi profesionist şi un adevărat camarad!“, scria Căprar pe Facebook. 

Postarea se încheie cu un link către o petiţie online intitulată „Susţinem legalitatea! col. Cucoş Sebastian - inspector general al Jandarmeriei Române!".

Dorel Căprar s-a remarcat şi marţi, când de mai multe ori a intervenit pentru a-i lua apărarea lui Carmen Dan, când aceasta era asaltată cu întrebări de colegii din Opoziţie.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite