Premierul Cîţu, întrebat dacă e mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii: Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem la început

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Premierul Florin Cîţu evită să facă aprecieri cu privire la activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, el afirmând că va realiza o evaluare a activităţii membrilor cabinetului său la jumătatea anului. El susţine că în evaluarea miniştrilor va ţine de cont de obiectivele propuse şi de modul în care acestea au fost implementate.

"Evaluarea o fac la jumătatea anului. Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem într-o coaliţie. Începem să implementăm bugetul. Deci suntem la început, lucrăm împreună de puţin timp, dar evaluarea se va face la jumătatea anului în funcţie de obiective şi de cum au fost acestea implementate”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la  Digi 24, întrebat fiind cât de mulţumit este de activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

El a subliniat că acum "se întâmplă" cu rapiditate lucrurile care trebuie să se întâmple la acest minister. 

"Acum se întâmplă. Aşa cum am spus în şedinţa de Guvern de astăzi au fost anunţate cele 200 de paturi în plus pe care le-am cerut, 80 deja au fost în Bucureşti. Şi vor mai apărea şi alte lucruri care vor flexibiliza sistemul sanitar care să ne permită nouă ca în acest moment să alocăm mai multe resurse către pacienţii COVID în această perioadă”, a adăugat primul ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite