Premierul, acuzaţii pentru Stelian Ion: Aş vrea să se investigheze dacă e un abuz de funcţie

Premierul, acuzaţii pentru Stelian Ion: Aş vrea să se investigheze dacă
e un abuz de funcţie

Premierul României anunţă că direcţia de specialitate a Ministerului Justiţiei a avizat proiectul de OUG Anghel Saligny, însă acesta nu a fost semnat de Stelian Ion. Florin Cîţu cere să se verifică dacă este “abuz de funcţie”

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am cerut situaţia de la Ministerul Justiţiei în ceea ce priveşte avizarea, în 17 august Direcţia de specialitate a avizat proiectul, adresa de răspuns a rămas la cabinetul ministrului, nu a fost semnată. Aş vrea să văd dacă acest proiect a fost ţinut intenţionat. As vrea sa se investigheze daca e un abuz de functie", a declarat Florin Cîţu după şedinţa de guvern în care a fost adoptată OUG Anghel Saligny.

Proiectul a fost adoptat în lipsa miniştrilor USR PLUS. 

"Eu fac apel la onoare, dacă au lipsit motivat ok, dacă nu.. În sectorul privat, dacă lipseşti nu eşti plătit. Aş vrea să ştiu motivarea pentru care au lipsit astăzi", a mai spus premierul.

Stelian Ion a fost demis ca urmare a neînţelegerilor din coaliţie pe tema proiectului Anghel Saligny, ministrul pe care îl conducea fiind unul dintre cele din circuitul de avizare a actelor normative. Premierul l-a acuzat că a tergiversat avizarea ordonanţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările