PNL începe negocierile de fuziune cu ALDE. Ce liberali fac parte din comisia de negociere

PNL începe negocierile de fuziune cu ALDE. Ce liberali fac parte din comisia de negociere

Ionuţ Stroe FOTO Inquam Photos

Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a anunţat că Biroul Politic Naţional a dat un vot favorabil pentru începerea negocierilor de fuziune cu ALDE, formaţiune condusă până la începutul lui 2021 de Călin Popescu Tăriceanu. Liberalii au stabilit şi comisia de negociere cu ALDE.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Începem demersurile de dialog politic cu ALDE pentru fuziune”, a precizat Ionuţ Stroe, după şedinţa de Birou Politic al PNL. „Noi, PNL, am asumat rolul de partid integrator al dreptei”, a completat purtătorul de cuvânt al PNL.
 
Liberalii au stabilit şi echipa de negociere cu ALDE. Din aceasta vor face parte Dan Vîlceanu, Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuma şi Gheorghe Falcă.
 
Întrebat dacă mai sunt purtate discuţii şi cu PMP, partid fondat de Traian Băsescu, Ionuţ Stroe a precizat: „Pot confirma că există un progres al discuţiilor cu PMP. În curând vom avea şi decizii în acest sens”.
 
ALDE a candidat împreună cu Pro România la ultimele parlamentare, însă cele două partide nu au reuşit să treacă pragul electoral.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările