PNL Dâmboviţa susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului: Realegerea reprezintă garanţia stabilităţii

PNL Dâmboviţa susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului: Realegerea reprezintă garanţia stabilităţii

Ludovic Orban/ Facebook

PNL Dâmboviţa a anunţat, joi, că Biroul Politic a decis susţinerea candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, realegerea sa fiind o garanţie a stabilităţii. PNL Dâmboviţa este condusă de către liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, propulsat în această funcţie de către Ludovic Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa, întruniţi în şedinţă în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susţină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, care va avea loc în cursul acestui an”, a transmis, joi, printr-un counicat de presă, PNL Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că ”realegerea lui Ludovic Orban în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal reprezintă garanţia stabilităţii în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condiţiile în care Partidul Naţional Liberal face parte din coaliţia aflată la guvernare, într-un context deloc uşor”.

Mai multe organizaţii din ţară au transmis deja că îl vor susţine pe Ludovic Orban, data Congresului PNL nefiind încă stabilită. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările