PNL, critici dure la adresa lui Nicuşor Dan. Ciucu: Cum să treacă lunile şi să nu faci nimic. Trag un semnal de alarmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu FOTO Facebook
Ciprian Ciucu FOTO Facebook

PNL, prin vocea şefului organizaţiei municipale, Ciprian Ciucu, îl critică pe Nicuşor Dan pentru faptul că el şi directorii din Primăria Generală nu fac toate eforturile pentru a se debloca anumite investiţii.

„Nu poţi să spui că n-ai soluţie. Cum să treacă lunile şi să nu faci nimic Să-şi asume directorii funcţiile şi să deblocheze investiţiile (...) Îi cer primarului general să urmărească mai atent ce se întâmplă cu investiţiile mai asumat. Poate deblochează situaţia cu Constanda”, a declarat Ciprian Ciucu, într-o conferinţă de presă.

Lideurl PNL Bucureşti a subliniat că formaţiunea încă nu-şi retrage sprijinul pentru primarul general, dar situaţia s-ar putea schimba. „Trag un semnal de alarmă. PNL îl susţine pe Nicuşoor şi îi asigură majoritate. Dar îi cer primarului mai mult focus pe investiţii”, a completat primarul Sectorului 6. 

„Dacă situaţia trenează şi nu se mişcă, nu mai venim cu un cec în alb, ci vom discuta fiecare proiect în parte. Va fi o negociere mai dură. Au trecut doi ani. Sunt lucruri care trebuiau să fi fost până acum. I-am zis că poate veni la PNL să ceară expertiză”, a avertizat Ciucu. 

Preşedintele PNl Bucureşti a mai anunţat că e nemulţumit de modul cum acţionează Poliţia Municipiului Bucureşti. „Sunt extrem de nemulţumit de Poliţia Municipiului Bucureşti, sunt extrem de nemulţumit. Da, de domnul Răşică. Am vorbit cu toţi primarii de sector şi dacă Primăria nu-şi poate gestiona partea (...) apoi ne pune situaţia şi spunem că tot ce e în inelul median se ocupă Primăria Generală, ce e în afară ne ocupăm noi. Discuţia acum e la nivel informal”, a conchis Ciprian Ciucu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite