PNL Caraş-Severin a decis susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia partidului. Vela: A reuşit să unească PNL, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare

PNL Caraş-Severin a decis susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia partidului. Vela: A reuşit să unească PNL, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare

Ludovic Orban

Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a adoptat vineri decizia de susţinere la următorul Congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România”, a afirmat liderul organizaţiei Marcel Vela.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 şi 2020, performanţa la guvernare în funcţia de prim-ministru, precum şi modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanţilor din administraţia locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi.
 
„Îl cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani şi am lucrat împreună multă vreme, inclusiv în Guvernul precedent. A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum şi deschiderea şi disponibilitatea faţă de aceştia întăresc decizia mea personală cât şi a filialei de susţinere pentru Ludovic Orban”, a declarat Marcel Vela, conform sursei citate.
 
Şi organizaţia PNL Sector 1 a adoptat vineri o decizie similară cu filiala PNL Caraş-Severin. 
 
De asemenea, filiala PNL Sector 3 a anunţat, la începutul lunii februarie, susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia PNL. 
Ludovic Orban şi-a informat colegii că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările