Pentru a pune capat "discriminarii",

Liderul UDMR Cluj, Konya Hamar Sandor, cere PSD posturi in MApN, MI si corpul diplomaticLiderul UDMR Cluj, deputatul Konya Hamar Sandor, s-a aratat nemultumit de modul in care PSD si-a respectat

Liderul UDMR Cluj, Konya Hamar Sandor, cere PSD posturi in MApN, MI si corpul diplomaticLiderul UDMR Cluj, deputatul Konya Hamar Sandor, s-a aratat nemultumit de modul in care PSD si-a respectat protocolul cu UDMR. Sambata, in cadrul unei conferinte de presa, udemeristul a declarat ca, in viitorul protocol cu partidul de guvernamant, UDMR va cere posturi de decizie in MApN, MI, corpul diplomatic si administratia locala. "Este normal sa se puna capat discriminarii, si sa ni se aloce posturi de decizie in domenii in care avem specialisti. Vom putea astfel sa contribuim la dezvoltarea tarii", a afirmat deputatul de Cluj. El a aratat ca in viitorul protocol cu UDMR vor exista cereri care nu mai sufera amanare. "Este de datoria PSD sa grabeasca restituirea bunurilor bisericesti si sa aplice mai ferm normele la Legea administratiei publice locale", a incheiat deputatul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările