Paul Stănescu numără zilele Guvernului Orban: PSD depune moţiune de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu bagă în corzi Guvernul Orban. FOTO Mediafax
Paul Stănescu bagă în corzi Guvernul Orban. FOTO Mediafax

Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, a anunţat că partidul va depune o moţiune de cenzură la cererea primarilor din partid, astfel încât alegerile locale să fie organizate de un alt guvern.

„Depunem moţiunea de cenzură şi aceasta va trece sută la sută. Toţi primarii PSD ne transmit aceleaşi mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru ţară”, a precizat Paul Stănescu într-un comunicat de presă. Secretarul general interimar nu a spus şi data când va fi depusă.

„Vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că şi-a bătut joc de români şi de autorităţile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19… Ne vom bate să-i apărăm pe toţi aleşii locali şi membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eşuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar munceşte, nu chefuieşte în sediul Guvernului”, a mai spus Stănescu.

Marcel Ciolacu declara în urmă cu o săptămână că PSD va depune moţiune de cenzură la sfârşitul perioade de alertă. De altfel, semnalele din partea PSD sunt mai mari în ceea ce priveşte demiterea Guvernului Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite