Parlamentul se mişcă la foc automat în cazul Chesnoiu. Luni, raport al Comisiei juridice, marţi, vot în plen pe solicitarea DNA de ridicare a imunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Chesnoiu FOTO Arhivă Adevărul
Adrian Chesnoiu FOTO Arhivă Adevărul

Biroul Permanent a sesizat Comisia juridică pentru a da luni raport în ceea ce priveşte solicitarea DNA de ridicare a imunităţii în cazul lui Adrian Chesnoiu, în timp ce marţi ar urma să fie dat votul de către plen, potrivit surselor „Adevărul” din conducerea Camerei Deputaţilor

Conducerea Camerei Deputaţilor s-a mişcare foarte repede cu stabilirea unui calendar în ceea ce priveşte încuviinţarea ridicării imunităţii parlamentare în cazul lui Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii. 

Biroul Permanent al Camerei a sesizat Comisia juridică de la Camera Deputaţilor, fiind solicitată realizarea raportului luni, potrivit informaţiilor „Adevărul”. Odată cu stabilirea termenului de depunere a raportului de către Comisia juridică luni, conduceerea Camerei a mai decis drept zi a votului în.plen marţi.

Este una din cele mai rapide proceduri în cazul unui ales din legislativ, în ultimii ani de foarte multe ori Parlamentul tergversând procedurile în cazul deputaţilor sau senatorilor care aveau probleme cu Justiţia. 

Procurorii DNA au solicitat ridicarea imunităţii lui Chesnoiu, acuzat de abuz în serviciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite