Parlamentarii AUR dau startul conspiraţiilor pe tema vaccinului anti-COVID-19: „Nu vreau să devenim o naţie de cobai”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ringo Dămureanu, parlamentar AUR  şi şeful organizaţiei din Dolj, susţine, într-o postare pe Facebook, faptul că recenta campanie de vaccinare ar fi începutul „zilelor Apocalipsei” şi că românii ar fi o naţie de cobai.

„Ziua Sf. Ştefan – Ziua „V” a Vaccinării. Coincidenţă sau nu? Încep astfel Zilele Apocalipsei? Creştinii serbează azi, în a treia zi de Crăciun, Ziua Sf. Arhidiacon Ştefan, primul martir creştin care a plătit cu viaţa sa credinţa în Hristos. Aşadar, jertfa deplină este legată de Naştere. O mare jertfă pentru o nouă Naştere. Celor care poartă acest nume de martir le spun La mulţi ani. Ni se cere şi nouă în aceste zile o nouă jertfă pentru o nouă „Naştere”? Un sacrificiu pentru a se crea o lume nouă, fără suferinţă, dar şi fără Dumnezeu ?!”a scris Dămureanu pe Facebook. 

Parlamentarul AUR se întreabă retoric de ce a început vaccinarea de Sfântul Ştefan. „De ce începe Marea Vaccinare chiar azi, într-o zi simbolică? Este sau nu o coincidenţă? Campania de vaccinare nu îmi inspiră personal nici cea mai mică încredere. Sunt prea mulţi bani investiţi în campanii media care nu tratează în mod echilibrat problema vaccinării, din contra, sensul acestor mesaje este unidirecţional, strict în sensul vaccinării…. Nu vreau să devenim o Naţie de Cobai. Este destul că avem un Guvern iresponsabil”, a completat Ringo Dămureanu. 

Ringo Dămureanu a primit în 2001 o amendă penală pentru lovire. Ulterior condamnării, el a fost acuzat din nou de comiterea unei alte agresiuni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite