Orban, mesaj pentru tabăra Cîţu, după sondajul care arată prăbuşirea PNL: Să se potolească/ Ce spune despre relaţia cu Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban 2021. Foto Adevarul

Ludovic Orban susţine că PNL a scăzut în sondaje din cauza campaniei interne şi face apel la tabăra Cîţu să operească atacurile. Liberalul crede că susţinătorii premierului se folosesc de imaginea preşedintelui României.

"PNL a intrat pe trend descendent, sub 20 la sută în sondaje, după depunerea candidaturii. Îndemn pe toşi aceia care atacă preşedintele partidului doar pentru că este candidat, de dimineaţă până seara, să se potolească", a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL consideră că informaţiile despre trecutul premierului afectează partidul.

A pierdut din încredere şi asta a afectat şi PNL. Orice om vede cu ochiul liber, e suficient să comunici cu societatea ca să vezi reacţiile. Nu-l judec. O fi avut vreo situaţie care i-a generat vreun dezechilibru sau o stare sufletească..Nu cunosc aceste amanunte, aceste explicatii trebuie sa le dea premierul Cîţu, nu eu. (..) Din păcate, competiţia internă a generat semne de intrebare serioase pe care trebuie sa le clarificam dupa congres", spuse preşedintele PNL.

Preşedintele PNL susţine că are o relaţie bună cu Klaus Iohannis şi acuză tabăra contracandidatului că încearcă să se folosească de imaginea preşedintelui, făcând referire la punctajul care a dus la demisia unuia dintre consilierii lui Florin Cîţu.

"Nu e niciun atac împotriva preşedintelui. Eu cu Klaus Iohannis am o relaţie consolidată, veche, am avut un parteneriat împreună, vom continua să avem un parteneriat. (..) E o nouă încercare penibilă de a arăta cumva că ei sunt susţinătorii lui Klaus Iohannis şi că preşedintele ar fi de partea lor, aşa cum apărea şi în textul de la Guvern. E neconstituţional şi imoral", a mai spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite